Skip to main content

Screenrec animatie

Promoot je software of portaal met een screenrec animatie.
SKIPP helpt je graag bij het laten maken van een screenrec animatie.

Promoot je software of platform met een screenrec animatie

Een screenrec animatie werkt perfect om je klanten inzicht te geven in je software of portaal.

In een screenrec animatie worden beelden van je website of app gecombineerd met animatie en motion graphics. Zo creëren we een duidelijke video waarin je in één oogopslag ziet wat de mogelijkheden van je product zijn.

2D animatie laten maken

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

Merel Janssen
Video strateeg

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Ontdek de Voordelen van Screenrec Animatie voor Jouw Bedrijf

Verhoogde Begrijpelijkheid: Screenrec animaties van SKIPP maken complexe processen en software eenvoudig te begrijpen. Ze leggen stap voor stap uit hoe jouw product of dienst werkt, wat de leercurve voor jouw klanten verkleint.

Verbeterde Klantenervaring: Met een screenrec animatie biedt SKIPP een visuele en interactieve ervaring. Dit verbetert de klanttevredenheid door een duidelijke en aantrekkelijke presentatie van jouw product of dienst.

Efficiënte Marketingtool: Een screenrec animatie door SKIPP is een krachtige marketingtool. Het is een effectieve manier om jouw boodschap over te brengen, waardoor je meer betrokkenheid en conversies kunt genereren.

SEO-Vriendelijke Content: Deze animaties zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Door het gebruik van relevante trefwoorden verbetert SKIPP de online vindbaarheid van jouw bedrijf.

Tijdsbesparing voor Klantenservice: Screenrec animaties kunnen veelgestelde vragen en problemen oplossen, wat de belasting op jouw klantenservice vermindert. Dit leidt tot efficiëntere bedrijfsprocessen en een hogere klanttevredenheid.

Professionele Uitstraling: SKIPP’s expertise in screenrec animaties zorgt voor een professionele en gestroomlijnde uitstraling van jouw bedrijf. Dit versterkt het vertrouwen en de geloofwaardigheid bij je doelgroep.

Breed Inzetbaar: Of het nu gaat om tutorials, demonstraties van software, of het uitleggen van complexe diensten, screenrec animaties zijn veelzijdig inzetbaar voor diverse doeleinden.

Persoonlijke Aanpak: SKIPP past elke animatie aan jouw specifieke behoeften aan. Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke ervaring die past bij jouw merkidentiteit.

Meetbare Resultaten: Met analytics kun je de impact van jouw screenrec animaties meten. SKIPP helpt je inzicht te krijgen in hoe jouw content presteert.

Lange Termijn Investering: Een screenrec animatie is een duurzame investering. Het biedt langdurige waarde voor jouw bedrijf en kan worden aangepast aan veranderende behoeften.

Veel gestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een screenrec animatie?

De meeste animaties worden binnen twee tot drie weken geproduceerd bij SKIPP. Dat is vanaf het moment dat we de eerste kick-off hebben gehad. Dit kan alleen als de opdrachtgever snel reageert op onze voorstellen. Het kan dus wel maar is ook afhankelijk van de complexiteit en lengte aangezien wij alles op maat maken.

Heb je hem snel nodig? Bel ons dan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maken jullie animaties in verschillende talen?

Ja, dat doen we heel vaak. Bij SKIPP hebben we een netwerk van honderden professionele native voice-overs die over de hele wereld verspreid zijn. Wij kunnen jouw video’s dan ook in 72 verschillende talen opleveren. 

Dit kan dus met een voice-over, met ondertiteling of een combi van beide.

Wat is de ideale lengte van een animatie?

De meeste animaties worden gebruikt om complexe diensten of onderwerpen simpel uit te leggen. We maken gebruik van opbouwende animaties, kleuren, muziek, sound effects, bewegende teksten en voice-over. Hierdoor brengen we in 60 seconden veel informatie over. Een veel langere animatie dan 90 seconden is dan ook niet aan te raden.  

Zit je in een andere fase van de customer journey en wil je de kijker meer informeren of gedetailleerde informatie geven? Dan mag de productvideo gerust 120 seconden duren.

Wil je eens vrijblijvend sparren met een van onze marketeers, bel ons dan!

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos en animaties maken maar elke animatie zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en werken we volgens een succesvol stappenplan. 

Wat kost een screenrec animatie?

Een vaak gestelde vraag die makkelijk te beantwoorden is zolang we maar genoeg informatie verzamelen. De prijs van een screenrec animatie is afhankelijk van verschillende factoren. Met name lengte, complexiteit, schrijven wij het script, enz. bepalen de kosten van een screenrec animatie.

Die inschatting kunnen we goed maken als we elkaar gesproken hebben. Met een paar simpele vragen kunnen we al snel een indicatie geven. 

Ga er vanuit dat onze screenrec animaties beginnen vanaf 4.500-5.000 euro. 

Bel ons even voor een vrijblijvende indicatie!

Overweeg je om een screenrec animatie te laten maken bij SKIPP?
Ontdek hoe ons proces werkt!

Over SKIPP collega overleg

Bij SKIPP gaan we verder dan alleen het produceren van een screenrec animatie. We duiken diep in jouw product of platform, jouw bedrijf en jouw merk. Voordat we aan de slag gaan, willen we precies begrijpen waar jouw bedrijf voor staat, wat jouw boodschap is, en wat jouw doelstellingen zijn. Waar ben je van plan de screenrec animatie te gebruiken?

Vervolgens gaan we samen aan tafel om te sparren over een strategie en een concept. Pas als we een duidelijke visie hebben, vertalen we deze naar de creatieve creatie van jouw screenrec animatie. Op deze manier garanderen we een screenrec animatie die niet alleen goed is, maar ook succesvol!

Bij SKIPP betrekken we jou gedurende het gehele proces, inclusief alle design fases en de totstandkoming van de screenrec animatie zelf. Alleen door samen te werken komen we tot het beste resultaat.

En als je het maximale uit jouw screenrec animatie wilt halen, laten onze specialisten je graag meedenken over jouw marketingstrategie en de optimalisatie van jouw productpagina’s.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

 • EDB postgres testimonial corporate video

  Rose Mensink

  Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

  “On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

 • Willis Towers Watson testimonial corporate video

  Danny de Gier

  Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

  “Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

  Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

 • Willis Towers Watson testimonial corporate video

  Robert Keller

  Global Managing Director / Transus EDI

  “Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

  En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  SKIPP creative agency amsterdam contact

  Ik help je graag verder!

  Shanou Elenbaas
  Creative project manager

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X