Skip to main content

3D animatie laten maken

Leg je product visueel uit door een 3D animatie te laten maken. Met een 3D animatie geef je een extra dimensie aan je verhaal. Zo begrijpt je kijker je product beter.

Geef je product een extra dimensie met een 3D animatie

Een ingewikkeld product of lastige dienst leg je niet zo 1, 2, 3 uit in woorden. Vertel je verhaal visueel door een 3D animatie te laten maken!

Met een 3D animatie geef je een extra dimensie aan je verhaal en kun je je product helemaal uit elkaar halen. Zo krijgt de klant een beter beeld van wat het product is en wat je ermee kunt.
 
En je kunt je kijker onderdompelen in een compleet andere wereld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product of dienst? Neem contact met ons op!

3D animatie laten maken

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

René Hoogendoorn
Video strateeg

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Ontdek de Kracht van 3D-Animatie voor Jouw Product of Dienst

Breng Jouw Product tot Leven: Met SKIPP’s 3D-animatie maak je een onvergetelijke indruk. Levendige en realistische visualisaties laten jouw product of dienst opvallen.

Versterk Jouw Merk: Vertel jouw merkverhaal op een creatieve manier. SKIPP’s animaties creëren een diepere band met jouw klanten door innovatieve en aantrekkelijke presentaties.

Vereenvoudig Complexiteit: Moeilijke concepten worden met SKIPP’s 3D-animaties eenvoudig en duidelijk. Een perfecte manier om snel en effectief jouw boodschap over te brengen.

Val Op in de Markt: Onderscheid jezelf van de concurrentie. SKIPP’s unieke en strategische animaties maken jouw merk herkenbaar en aantrekkelijk.

Verbeter Jouw Online Zichtbaarheid: SKIPP’s 3D-animaties zijn geoptimaliseerd voor SEO, wat jou helpt beter gevonden te worden in zoekmachines.

Veelzijdige Toepassingen: Gebruik de animaties op je website, social media, of tijdens evenementen. Ze zijn flexibel en overal inzetbaar.

Creëer een Emotionele Connectie: Raak jouw publiek met verhalen die resoneren. SKIPP weet hoe ze een emotionele band kunnen opbouwen met jouw kijkers.

Een Duurzame Investering: Een 3D-animatie van SKIPP is tijdloos en kan steeds opnieuw worden gebruikt, wat het een kosteneffectieve keuze maakt.

Meetbare Resultaten: Zie hoe effectief jouw 3D-animatie is en pas jouw marketingstrategie aan op basis van concrete data.

Vertrouw op Expertise: Met SKIPP kies je voor professionaliteit. Hun experts garanderen hoge kwaliteitsstandaarden, wat jouw succes verzekert.

Toename in Conversies: Duidelijke en aantrekkelijke uitleg van jouw producten of diensten helpt bij het overtuigen en winnen van het vertrouwen van potentiële klanten, wat kan leiden tot een hogere conversieratio en verhoogde omzet.

Multifunctionele Inzetbaarheid: Onze 2D animaties zijn geschikt voor diverse platforms, zoals je website, sociale media, presentaties en beurzen. Ze zijn een flexibele tool voor het delen van je boodschap, waar en wanneer dan ook.

Kortom, de 2D animaties van SKIPP bieden een effectieve, aantrekkelijke manier om jouw boodschap over te brengen. Ze vereenvoudigen complexe ideeën en versterken je merkidentiteit, wat resulteert in meer betrokkenheid en conversies voor jouw bedrijf. Met SKIPP’s 2D animaties maak je gegarandeerd indruk op jouw publiek.

3d animatie ricoh voorbeeld

Veel gestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een 3D animatie?

De meeste animaties worden binnen 1 maand tot 6 weken weken geproduceerd bij SKIPP. Dat is vanaf het moment dat we de eerste kick-off hebben gehad. Dit kan alleen als de opdrachtgever snel reageert op onze voorstellen. Het kan dus wel maar is ook afhankelijk van de complexiteit en lengte aangezien wij alles op maat maken.

Heb je hem snel nodig? Bel ons dan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maken jullie animaties in verschillende talen?

Ja, dat doen we heel vaak. Bij SKIPP hebben we een netwerk van honderden professionele native voice-overs die over de hele wereld verspreid zijn. Wij kunnen jouw video’s dan ook in 72 verschillende talen opleveren. 

Dit kan dus met een voice-over, met ondertiteling of een combi van beide.

Wat is de ideale lengte van een animatie?

De meeste animaties worden gebruikt om complexe diensten of onderwerpen simpel uit te leggen. We maken gebruik van opbouwende animaties, kleuren, muziek, sound effects, bewegende teksten en voice-over. Hierdoor brengen we in 60 seconden veel informatie over. Een veel langere animatie dan 90 seconden is dan ook niet aan te raden.  

Zit je in een andere fase van de customer journey en wil je de kijker meer informeren of gedetailleerde informatie geven? Dan mag de productvideo gerust 120 seconden duren.

Wil je eens vrijblijvend sparren met een van onze marketeers, bel ons dan!

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos en animaties maken maar elke animatie zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en werken we volgens een succesvol stappenplan. 

Wat kost een 3D animatie?

Een vaak gestelde vraag die makkelijk te beantwoorden is zolang we maar genoeg informatie verzamelen. De prijs van een 3D animatie is afhankelijk van verschillende factoren. Met name lengte, complexiteit, schrijven wij het script, enz. bepalen de kosten van een 3D animatie.

Die inschatting kunnen we goed maken als we elkaar gesproken hebben. Met een paar simpele vragen kunnen we al snel een indicatie geven. 

Ga er vanuit dat onze 3D animaties beginnen vanaf 7.500-8.000 euro. 

Bel ons even voor een vrijblijvende indicatie!

Overweeg je om een 3D animatie te laten maken bij SKIPP?
Ontdek hoe ons proces werkt!

Over SKIPP collega overleg

Bij SKIPP gaan we verder dan alleen het produceren van een animatie. We duiken diep in jouw product, jouw bedrijf en jouw merk. Voordat we aan de slag gaan, willen we precies begrijpen waar jouw bedrijf voor staat, wat jouw boodschap is, en wat jouw doelstellingen zijn. Waar ben je van plan de 3D animatie te gebruiken?

Vervolgens gaan we samen aan tafel om te sparren over een strategie en een concept. Pas als we een duidelijke visie hebben, vertalen we deze naar de creatieve creatie van jouw 3D animatie. Op deze manier garanderen we een 3D animatie die niet alleen goed is, maar ook succesvol!

Bij SKIPP betrekken we jou gedurende het gehele proces, inclusief het storyboard en de totstandkoming van de 3D animatie zelf. Alleen door samen te werken komen we tot het beste resultaat.

En als je het maximale uit jouw 3D animatie wilt halen, laten onze specialisten je graag meedenken over jouw marketingstrategie en de optimalisatie van jouw productpagina’s.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

 • EDB postgres testimonial corporate video

  Rose Mensink

  Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

  “On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

 • Willis Towers Watson testimonial corporate video

  Danny de Gier

  Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

  “Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

  Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

 • Willis Towers Watson testimonial corporate video

  Robert Keller

  Global Managing Director / Transus EDI

  “Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

  En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  SKIPP creative agency amsterdam contact

  Ik help je graag verder!

  Shanou Elenbaas
  Creative project manager

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X